Tips

Tips från Togetheronline

Tips för dig som vill nå större resultat och bättre synbarhet på nätet.

Webbesigntrend 2017 mobile first

Vad är SSL och varför skall jag ha ett SSL-certifikat?

 

Från 1 oktober 2017 sägs det att Google kommer att utöka sina varningar på okrypterade sidor. För att inte tappa besökare och konverteringar på din webbplats, rekommenderas därför att all trafik som skickas mellan besökarens dator och webbservern krypteras, inte bara extra känslig trafik.

 

SSL/TSL är en säkerhetsteknik som man använder för att undvika att någon obehörig kan spionera på trafiken mellan webbservern och användarens webbläsare.

Google Penguin 4.0

Vad har pingviner med SEO att göra?

 

Google rullade ut en ny Penguinuppdatering den 23 september som de kallar Penguin 4.0. Den stora skillnaden mellan uppdateringarna är att denna pingvin körs i realtid , vilket innebär att algoritmen uppdateras kontinuerligt.

 

Läs mer på Googles egna blogg

Hemsida - Webbplats

Vad är en hemsida och vad har man den till?

 

En hemsida är ditt digitala skyltfönster som är till för att marknadsföra dig och ditt företag. Viktigt att tänka på är att lägga upp relevant information på sidan som är till nytta för besökaren.

Tänk på att en snyggt designad hemsida, med klar och tydlig information, är ditt digitala varumärke som ska inge förtroende hos läsaren.

Webbesigntrend 2017 mobile first

Mobile first - ny algoritm hos Google

 

Mobile first är inte någon ny trend. Redan för flera år sedan myntades uttrycket ” tänk mobilt först” och med tanke på hur stor mobilanvändningen är idag, så var och är det uttrycket fortfarande helt rätt i tiden.

 

Människor surfar mer i mobiler idag än via någon annan plattform och det är därför oerhört viktigt att företagens hemsidor fungerar på bästa sätt i olika skärmstorlekar.

Webbesigntrend - smakfulla illustrationer

Skräddarsy dina bilder och illustrationer

 

Illustrationer är fantastiska och mångsidiga! Se till att skapa en lekfull grafik med humor för att lägga ut på webbplatsen.

 

Duktiga illustratörer kan skapa bilder som är fulla av personlighet och anpassade för att matcha tonen i varumärket, något som kommer att efterfrågas mer än någonsin i en alltmer tuff marknad.

 

Läs vidare

 

KONTAKT

 

Nina +46 739 76 78 88

Anna-Lena +46 701 49 43 33

 

Besöksadress

Hammarbacken 6A vån 7

191 49 Sollentuna

FÖLJ OSS

http://www.facebook.com/togetheronline.se
https://www.instagram.com/togetheronline.se/
https://www.instagram.com/togetheronline.se/

Vi använder oss av cookies.

NYHETSBREV

Var med där det händer! Prenumerera här!

© Copyright Togetheronline 2019

All Rights Reserved.