Mobile first

TIPS

Mobile first  - ny algoritm hos Google


Mobile first är inte någon ny trend. Redan för flera år sedan myntades uttrycket ” tänk mobilt först” och med tanke på hur stor mobilanvändningen är idag, så var och är det uttrycket fortfarande helt rätt i tiden. Människor surfar mer i mobiler idag än via någon annan plattform och det är därför oerhört viktigt att företagens hemsidor fungerar på bästa sätt i olika skärmstorlekar. 


Mobilanpassa webbplatsen

Att mobilanpassa en hemsida, innebär att man skalar ner hemsidans innehåll och bara visar det absolut viktigaste i mobilen.  Det kan på så vis även innebära att man har färre menyval som visas i mobilversionen, men att det är just den viktigaste informationen som visas.


Det som däremot är nytt gällande mobilanpassade hemsidor och sökmotoroptimering är att Google har ändrat algoritmen i sin sökmotor och prioriterar nu mobilanpassade hemsidor. Det innebär att en hemsida som är mobilanpassad kommer att visas högre upp i den organiska sökresultatlistan än en sida som inte är mobilanpassad. 


Se till att både Google och dina webbplatsbesökare gillar din hemsida – mobilanpassa webbplatsen redan idag! Webbdesign 2017 - mobile first


KONTAKT


Nina  +46 739 76 78 88

nina@togetheronline.se


Anna-Lena  +46 701 49 43 33

anna-lena@togetheronline.se
ADRESS


Sollentuna

Hammarbacken 6A vån 7

191 49 Sollentuna

Tidaholm

Enebacksvägen 45

522 37 Tidaholm

FÖLJ OSS

http://www.facebook.com/togetheronline.se
https://www.instagram.com/togetheronline.se/

Vi använder oss av cookies.

© Copyright Togetheronline 2020

All Rights Reserved.