Om oss

Webbyrån Togetheronline's mål

 

Ett av våra mål är att skapa en personlig relation med kunden, att vi ska vara lyhörda för dennes behov och säkerställa att vi erbjuder korrekt tjänst utefter kundens behovsanalys.

 

Andra mål är att överträffa kundens förväntningar och att vi genom att vara det personliga alternativet, ska vara flexibla, effektiva och hålla hög kvalitet på våra leveranser.

 

Vi brinner för digital marknadsföring på nätet

Våra kompetensområden väver in och kompletterar varandra på ett naturligt sätt. En Googlesnygg, sökmotoroptimerad hemsida vill gärna ha många besökare och med trafikdrivande åtgärder ser vi till att besökaren hittar din webbplats och dina produkter och tjänster.

 

Fotografer i teamet

Vi har två fotografer i teamet som fotograferar både produktbilder och specifika företagsbilder. De skapar tilltalande bilder som du kan använda i ditt digitala skyltfönster och för annonsering.

Nina Nord Togetheronline

Nina Nord

Design & SEO

 

+46 739 76 78 88

nina@togetheronline.se

 

_______...._______

Om Nina

Nina skapar Googlesnygga webbplatser på Togetheronline samt driver marknadsbyrån

W Marketing of Sweden AB, kallad Walkyria, där all typ av reklam produceras i både print och digitalt.

 

Erfarenhet

Nina har arbetat med marknadsföring hela sitt yrkesverksamma liv, varvat med studier på IHM Business School i Stockholm.

 

Uppdrag

I början av 90-talet tjänstgjorde Nina i utlands-missioner i krigsdrabbade länder i mellanöstern och Balkan. Hon har idag förtroendepost som sekreterare i BBMC (Blue Berets MC Sweden). BBMC är en internationell organisation för män och kvinnor som tjänstgjort utomlands i FN/NATO/EU-uppdrag och har ett stort mc-intresse.

 

Varför välja Nina?

Nina är en engagerad och färgstark person som skapar starka varumärken. Hon levererar snyggt designade och sökmotoroptimerade hemsidor så dina kunder hittar dig.

Anna-Lena Arnehall Togetheronline

Anna-Lena Arnehall

Onlinemarknadsföring

 

+46 701 49 43 33

anna-lena@togetheronline.se

 

_______...._______

Om Anna-Lena

Anna-Lena driver företaget Online Marketing som erbjuder skarpa onlinemarknadsföringstjänster. I Togetheronline producerar Anna-Lena nyhetsbrev och skapar digitala annonser, som t ex Google AdWords.

 

Erfarenhet

Anna-Lena har bred kunskap och erfarenhet av säljsupport och administration. Dessa kunskaper utökades genom studier på Medieinstitutet och Sälj- och Marknadshögskolan.

 

Uppdrag

Under Anna-Lenas tid i Sveriges största affärs-nätverk, Business Network International, har hon haft förtroendeposten som teamledare där hennes goda sociala kunskaper kom väl till pass.

 

Varför välja Anna-Lena?

Anna-Lena levererar skarpa och relevanta nyhetsbrev och kampanjer vilket hjälper dig till en bättre synlighet på nätet.

 

 

KONTAKT

 

Nina +46 739 76 78 88

Anna-Lena +46 701 49 43 33

 

Besöksadress

Hammarbacken 6A vån 7

191 49 Sollentuna

FÖLJ OSS

http://www.facebook.com/togetheronline.se
https://www.instagram.com/togetheronline.se/
https://www.instagram.com/togetheronline.se/

AFFÄRSNÄTVERK

NYHETSBREV

Var med där det händer! Prenumerera här!

Vi använder oss av cookies.

© Copyright Togetheronline 2019

All Rights Reserved.