Google Ads
Google Ads - digital annonsering

Google Ads

 

Genom att använda dig av Google Ads-annonsering, ser du till att vara synlig på nätet när dina kunder söker efter dig och dina tjänster. Dessa textannonser placerar sig högst upp på sidan när du gör en Googlesökning via dator och finns även som annonser längst ner på sidan.

 

PPC (Pay Per Click)

En av de stora fördelarna är att du endast betalar när någon kund klickar på annonsen och kommer vidare till din hemsida. Den här metoden kallas för PPC - Pay Per Click. Detta innebär att alla visningar av annonsen är kostnadsfria. Det finns heller inte någon förutbestämd annonskostnad, utan det är du själv som sätter upp vilken budget du vill använda dig av.

Fördelar med Google Ads

 

  • Trafikdrivande
  • Mätbart
  • Målgruppsinriktat
  • Direkta resultat
  • Kostnadseffektivt
  • Flexibelt
  • Topplacering på Google

Kostnadseffektiv annonsering

 

För att få en så kostnadseffektiv Google Ads-annonsering som möjligt bör du ha en sökmotoroptimerad hemsida med responsiv design. Google Ads-annonserna hjälper dig att driva mer trafik till din hemsida, vilket förhoppningsvis leder till ökade konverteringar.

 

Vi är digitalbyrån som hjälper dig att synas

 

Det spelar ingen roll ifall det är en mobiltelefon, dator eller en surfplatta som kunden använder - Google Ads låter dig annonsera på alla enheter. Du kan alltid vara säker på att dina potentiella kunder hittar dig när de söker, surfar eller shoppar.

 

Vill du veta mer?

 

Vill du veta mer om Google Ads och hur denna annonserings-typ fungerar, då är du välkommen att kontakta oss, digitalbyrån Togetheronline, så berättar vi gärna mer.

Lämna dina kontaktuppgifter till höger så återkommer vi snarast.

Vill du att vi hör av oss till dig?

 
 
 
 

Vad säger våra kunder om oss?

 

”Jag har ägt eller ansvarat för 6 företag inom olika branscher med riktning mot vård, omsorg och tillhörande behandlingar. Produkterna utgörs f.n. av behandlingsbänkar, hud-och fotvårdsstolar m.m.

 

Jag har använt mig av flera företag för hjälp med marknads- och försäljningsutveckling under årens lopp. Jag kan bara konstatera att jag aldrig upplevt ett sådant snabbt positivt resultat som med Togetheronline!

 

Ett exempel är deras förslag till AdWordskampanj som påtagligt ökat försäljningen med 3, eller t o m det 4-dubbla! Deras språkbruk och idéer är uppenbarligen sådant som kunderna förstår; kortfattat, enkelt och begripligt!

 

Jag kan varmt rekommendera Togetheronline!”

 

Bo Meijer

Bolaget Bänkspecialisten

 

 

KONTAKT

 

Nina +46 739 76 78 88

Anna-Lena +46 701 49 43 33

 

Besöksadress

Hammarbacken 6A vån 7

191 49 Sollentuna

FÖLJ OSS

 

http://www.facebook.com/togetheronline.se
https://www.instagram.com/togetheronline.se/
https://www.instagram.com/togetheronline.se/

Vi använder oss av cookies.

NYHETSBREV

Var med där det händer! Prenumerera här!

© Copyright Togetheronline 2019

All Rights Reserved.